F1 GP van Miami 2022 gooit het tijdschema overhoop

News
dinsdag, 03 mei 2022 om 10:00
si202203110473 newsf1649344921
Komend weekend staat een nieuwe race in het Formule 1 seizoen voor de deur. Dit keer starten Max Verstappen en de andere coureurs vanaf Miami in de Verenigde Staten. De F1 GP van Miami gooit daarmee het tijdschema ook flink overhoop wegens het grote tijdsverschil met de VS.
Zondag 8 mei is het tijd voor een gloednieuwe race in het Formule 1-seizoen. Dit keer is het de Grand Prix van Miami die plaatsvindt. Viaplay heeft nu het tijdschema voor het raceweekend uit de doeken gedaan en de tijden wijken flink af. Door het tijdsverschil met Miami 6 uur.
Hierdoor valt de race een stukje later in de avond dan raceliefhebbers gewend zijn. Hetzelfde is ook voor de vrije trainingen en de kwalificatie het geval. Zie hieronder het complete tijdschema voor de F1 GP van Miami 2022.

F1 GP van Miami 2022 brengt het vervolg van Verstappens strijd

De nieuwe race brengt het vervolg voor Max Verstappen in zijn strijd om aan te sluiten bij de top van de ranglijst. Na een slechte start van het seizoen wist de Nederlander tijdens het raceweekend van Imola goed terug te komen. Dit weekend is het alleen Ferrari die een upgrade met zich meebrengt. Daarmee wil Ferrari Leclerc en Sainz een stapje voor geven op de rest van het veld. Of dat lukt, zien we dit weekend.
Natuurlijk is het wel te hopen dat Viaplay de beeldkwaliteit tegen die tijd compleet heeft opgelost. Eerder pareerde de streamingdienst de kritiek van gebruikers nog door te zeggen dat de problemen bij de internetverbinding van gebruikers zelf lag. Wel was Nederland meer te spreken over de meest-recente nabeschouwing van Viaplay.

Populair Nieuws

Laatste Reacties