Nieuwe PS5 update nu beschikbaar

News
woensdag, 07 september 2022 om 12:00
playstation 5f1603819462
PS5 eigenaren kunnen vandaag een nieuwe update installeren. Deze update brengt de nodige nieuwe features met zich mee. Zo ondersteunt de console nu 1440p resolutie.
Een tijdje gelden werd er een bètatest gehouden voor een nieuwe PS5 update. Daarin werden allerlei features getest waar spelers ongetwijfeld blij mee zullen zijn. Nu is de bèta afgelopen en worden de features wereldwijd voor alle klanten uitgerold.
Ondersteuning voor 1440p schermen is een belangrijke nieuwe toevoeging in deze update. Daarnaast kun je je games nu sorteren dankzij de toevoeging van Gamelists. Je kunt ook makkelijk een vergelijking maken van gewone stereo audio en 3D audio.
Ook op sociaal gebied is er het één en ander veranderd. Je kunt bijvoorbeeld verzoeken dat een party member zijn scherm deelt (een optie die ook aan de PlayStation app wordt toegevoegd). Ook wordt het makkelijker om het profiel van een vriend te bekijken.

Wanneer is de volgende PS5 update?

Het was al bekend dat deze grote update vandaag zou lanceren. Ook de volgende update heeft mogelijk al een releasedatum: Tom Henderson beweert dat deze op 8 maart verschijnt. Met de volgende update wordt waarschijnlijk volledige Discord-integratie geïntroduceerd.

Populair Nieuws