Nieuwe PS5 model presteert niet beter

News
vrijdag, 17 september 2021 om 10:00
ps5 controllerf1592919068
Sony heeft een nieuwe PlayStation 5 model in ontwikkeling, maar deze presteert niet per se beter dan het lanceringsmodel dat al op de markt is. Volgens Digital Foundry hoef je alleen niet te twisten of je wel het goede model in huis haalt. Qua performance is er namelijk geen verschil met het oude model te vinden.
Mocht je nog op zoek zijn naar een PS5 kan het voorkomen dat je binnenkort het nieuwe CFI-1100 model aantreft. Dit is de tweede versie van de console die op de markt is gebracht door Sony. De experts van Digital Foundry hebben alvast even onder de kap gekeken en weten in ieder geval zeker dat er geen veranderingen te vinden zijn als het op de performance aankomt.
Wel zijn er onder de kap wat aanpassingen te vinden aan het nieuwe PS5 model. Zo heeft Sony wat veranderingen aan de koeling gemaakt. Waar in eerste instantie werd gedacht dat de console hierdoor warmer zou worden, blijkt dat niet het geval te zijn. In sommige gevallen is de console zelfs een stukje koeler, al is het verschil nooit groter dan een paar graden.
donde comprar ps5f1631712330

Nieuwe PS5 model daadwerkelijk lichter

Door de aanpassingen is het nieuwe PS5 model wel daadwerkelijk een stukje lichter, iets wat al eerder uitlekte. Toch hoef je niet bang te zijn dat het launchmodel niet meer relevant is of dat er grote veranderingen zitten in de performance, want dat is dus niet het geval. Nu is het alleen nog de taak om een PS5 te scoren als je die nog niet hebt.
Gelukkig helpt dit overzicht hierboven je met constante updates over wanneer een PS5 ergens verschijnt. Verder kun je hier ook alvast alles lezen over de grote, nieuwe PS5 update die flink wat toffe veranderingen met zich meebrengt.

Populair Nieuws