Nieuwe Pokémon Presents wordt ook snel uitgezonden

News
dinsdag, 20 februari 2024 om 12:00
pokemonscarletf1676998366
De eerste Nintendo Direct van het jaar is pas aangekondigd. Naar verluidt is Game Freak daar al in vertegenwoordigd, maar mogelijk niet met Pokémon. Er is namelijk ook een Pokémon Presents in aantocht.
Het is geen verrassing meer als er eind februari een Pokémon Presents wordt uitgezonden. Op 27 februari werden de eerste Pokémon-games uitgebracht in Japan dus op die datum deelt The Pokémon Company graag wat de plannen zijn voor het komende jaar. Ook dit jaar brengt de verjaardag van de franchise een nieuwe Pokémon Presents.
Die is dus op dinsdag 27 februari te zien, om 15.00 uur Nederlandse tijd. Hij zal te zien zijn via het officiële YouTube-kanaal van Pokémon. Hoe lang hij duurt is niet bekend, maar meestal zijn Pokémon Presents-uitzendingen tussen de 15 en 30 minuten lang.

Wat is er te zien in de Pokémon Presents?

The Pokémon Company heeft nog niet aangekondigd wat de inhoud van deze presentatie is. De uitzending in februari heeft vaak meerdere games, waaronder ook veel spin-offs. Maar hij dient meestal ook als onthulling van de mainline game voor dat jaar.
Er zijn aanwijzingen dat de eerstvolgende mainline titels remakes zullen zijn van Pokémon Black en White. Of die ook dit jaar verschijnen is natuurlijk de vraag. Gelukkig weten we over een week al wat de plannen voor dit jaar zijn.

Populair Nieuws