De PS Plus Extra en Premium games voor februari 2024 zijn nu te spelen

News
dinsdag, 20 februari 2024 om 11:30
playstation plus newf1655289162
Alle PS Plus games voor februari zijn nu live. Ook de PS Plus Extra en PS Plus Premium games zijn nu te spelen.
Het is de derde week van februari en dat betekent dat Sony weer een flinke lading games aan de PS Plus collectie toevoegt. Vanaf nu zijn 13 nieuwe games speelbaar voor abonnees van PS Plus Extra (9 games) en PS Plus Premium (4 games). Abonnees van deze tiers hoeven alleen maar naar de PlayStation Store te gaan om de games te claimen. Dat is zeker de moeite waard, want het is een mooie selectie games.
Dit zijn de games die abonnees vanaf 20 februari kunnen spelen:
Classics games:
  • Resistance: Retribution
  • Jet Rider 2
  • Tales of Symphonia
  • Tales of Vesperia
Van Resistance: Retribution en Jet Rider 2 weten we inmiddels dat deze ook voorzien zullen worden van Trophies. Voor de overige games is dat ook de verwachting, maar daarvan is het nog niet bevestigd.

Alle PS Plus games voor februari zijn nu beschikbaar

De PS Plus Extra en PS Plus Premium games blijven voor langere tijd beschikbaar, maar kunnen op termijn weer uit de collectie verwijderd worden. Wacht daarom niet te lang met het spelen van de games die je interesse trekken.
PS Plus Essential games blijven beschikbaar zolang je abonnement loopt. Deze maand zijn de PS Plus Essential games het nieuwe Foamstars, Rollerdrome en Steelrising. Deze games blijven te claimen tot 5 maart, maar blijven daarna dus speelbaar.