‘PlayStation showcase inderdaad op komst’

News
maandag, 08 mei 2023 om 18:00
playstation 5f1603819462
Veel PlayStation-eigenaren vinden het langzamerhand tijd worden voor een nieuwe showcase. In het komende halfjaar hebben nog maar weinig games een datum, terwijl er wel de nodige titels zijn die dit jaar nog moeten verschijnen. Er gaan nu weer berichten rond dat er snel een nieuwe PlayStation showcase komt.
Veel game-uitgevers komen in de zomer met aankondigingen. Vaak was het zo dat je dankzij E3 ook van tevoren wist wie er wanneer een show had, maar tegenwoordig zijn de data voor evenementen minder voorspelbaar. Anderzijds wil het nog wel eens uitkomen wanneer er plannen zijn.
Zo beweerde Jeff Grubb nog niet al te lang geleden dat Sony binnenkort een PlayStation Showcase houdt. Deze zou in mei of begin juni zijn, maar in ieder geval voor Summer Game Fest. Dat wordt nu ook beweerd door Andy Robinson van VGC.
Volgens hem houdt PlayStation in de "gebruikelijke" periode van eind mei, begin juni een Showcase. Daarbij wordt ook het één en ander van Konami getoond, wat overeenkomt met geruchten dat Sony exclusiviteitsdeals heeft voor een aantal Konami games. Als voetnoot meldt Robinson dat Nintendo geen plannen heeft rond dezelfde tijd (wel is onlangs bevestigd dat het bedrijf bij gamescom aanwezig is).

Wat is er te zien in de PlayStation showcase?

Wat Sony’s precieze plannen zijn voor de showcase is natuurlijk afwachten. Naast Konami-games zouden nieuwe beelden van Final Fantasy XVI bijvoorbeeld niet onwaarschijnlijk zijn. Verder heeft Marvel’s Spider-Man 2 onderhand een releasedatum nodig.

Populair Nieuws