Deze geliefde films komen naar Disney+

News
woensdag, 17 mei 2023 om 16:00
Het duurt niet lang meer voordat Harrison Ford nog één keer te zien is als Indiana Jones. Als je je een beetje wil voorbereiden op dat laatste avontuur, kun je binnenkort terecht bij Disney+. Daar zullen de eerste vier films namelijk snel te zien zijn.
Als Lucasfilm-franchise is Indiana Jones nu al jaren eigendom van Disney. De nieuwe film wordt dan ook uitgebracht door die filmgigant. Maar de eerdere films in de reeks waren tot dusver nog niet te zien op Disney+.
Die films werden namelijk uitgebracht door Paramount, dus met de aanschaf van Lucasfilm had Disney niet meteen ook de distributierechten van Indiana Jones in handen. Maar binnenkort kun je de hele Indiana Jones-reeks toch zien op Disney+. Op 31 mei worden de films toegevoegd aan het aanbod van de dienst.

Ook Young Indiana Jones op Disney+ te zien

Naast de films komt ook de Young Indiana Jones serie uit de jaren 90 op Disney+ te staan. Het is de eerste keer in zo’n 15 jaar dat deze serie officieel ergens te zien is. Of hij nog altijd als canon wordt beschouwd is niet helemaal duidelijk, maar iets hoeft geen canon te zijn om leuk te zijn.
Als je niet wil wachten tot 31 mei om Indiana Jones te kijken, heb je trouwens ook nog een andere optie. De films zijn namelijk op dit moment ook te zien op SkyShowtime, een streamingdienst waar veel Paramount content op staat. De nieuwe film, Indiana Jones and the Dial of Destiny, draait vanaf 28 juni in de bioscoop.

Populair Nieuws

Laatste Reacties