Marvel’s Spider-Man Remastered eindelijk los te koop op PS5

News
vrijdag, 05 mei 2023 om 14:00
marvels spider man remastered 20201125161858f1606328601
Bij de lancering van de PS5 kwam Sony direct met een remaster van Marvel’s Spider-Man. Gek genoeg was die alleen niet apart verkrijgbaar. Daar brengt Sony nu eindelijk verandering in.
Vanaf vandaag kun je Marvel’s Spider-Man Remastered als losstaande game kopen in de PlayStation Store. Wie de game eerder wilde hebben was verplicht om de Ultimate Edition van Marvel’s Spider-Man Miles Morales te kopen. De fysieke versie daarvan wordt onderhand wat lastiger te vinden, dus de mogelijkheden om de verbeterde PS5-versie van Marvel’s Spider-Man te spelen waren niet heel talrijk.
Steam gebruikers konden de game wel lost kopen, maar daarmee komen PS5-eigenaren natuurlijk geen stap verder. Nu komt Sony eindelijk met de mogelijkheid om Spider-Man Remastered te kopen in de PlayStation Store. Hij is daar te kopen voor 59,99 euro.
Ook kun je de PS4-versie van de game nu upgraden naar de remaster. Dat kan met zowel fysieke schijfjes of met digitale edities van de game. De upgrade kost 10 euro, maar als je een fysieke versie goedkoop weet te scoren is een tientje erbij nog steeds redelijk voordelig vergeleken met wanneer je de PS5 versie los koopt.

Marvel’s Spider-Man 2 krijgt prequel comic

Dat Spider-Man Remastered eindelijk los verkrijgbaar zou zijn, werd eerder deze week al aangekondigd. Het was op dat moment alleen een beetje een voetnoot bij een nieuwtje rondom Marvel’s Spider-Man 2. Die game heeft helaas nog steeds geen releasedatum, maar krijgt binnenkort een gratis prequel in de vorm van een stripboek waarin Peter Parker en Miles Morales het aan de stok krijgen met The Hood.