'Nieuwe Nintendo Switch bevestigd door Pokémon leak'

News
dinsdag, 28 februari 2023 om 12:00
Er gaan al een tijdje geruchten dat Nintendo komt met een nieuwe Nintendo Switch. Die nieuwe versie lijkt nu bevestigd te zijn door een Pokémon leak.
Vorige week verscheen er een uitgebreide leak over Pokémon op 4chan. Dat is niet zo vreemd, aangezien er op het platform wel vaker wilde geruchten verschijnen wanneer het bijna tijd is voor een nieuwe presentatie. Op maandag werd namelijk een livestream gehouden door The Pokémon Company.
Maar de geruchten van de 4chan-gebruiker worden nu opnieuw onder de loep gelegd. De informatie die is gedeeld, door naar eigen zeggen een programmeur voor een Pokémon outsourcing company, klopt namelijk tot nu toe helemaal. Zo voorspelde de leaker niet alleen dat er een DLC werd aangekondigd voor Pokémon Scarlet & Violet, maar wist hij ook waar de DLC over zou gaan en nog meer gedetailleerde informatie.

Komt er een nieuwe Switch aan?

De meest interessante informatie die de 4chan-gebruiker heeft gedeeld is de laatste zin van zijn post. Daarin claimt hij namelijk dat er gewerkt wordt aan een graphics enhancement patch, die uitgebracht wordt naar de tweede DLC voor Pokémon Scarlet en Violet. Die patch zou speciaal zijn voor ‘nieuwe Nintendo Switch modellen die dan worden uitgebracht’.
Het zou dus niet alleen gaan om thematisch andere Switch-modellen, zoals de Tears of the Kingdom OLED Switch, maar om krachtigere modellen. Dat zou dus een Nintendo Switch 2 kunnen zijn, aangezien Nintendo naar verluidt de plannen voor een Nintendo Switch Pro heeft geschrapt. Er gaan al langer geruchten dat Nintendo met een nieuwe console komt.

Populair Nieuws