Update - Heeft Microsoft de Games with Gold voor maart verklapt?

News
dinsdag, 28 februari 2023 om 12:30
microsoft onthult xbox games with gold november games 120666f1637676778
Elke maand geeft Microsoft twee Xbox One games weg aan abonnees van Xbox Live Gold of Game Pass Ultimate. Nu lijken de games voor maart al uitgelekt te zijn voordat deze bekend geworden zijn. Sterker nog, in sommige landen zijn ze al te downloaden!

Update: Games with Gold voor maart 2023 officieel bekendgemaakt

Microsoft heeft de Games with Gold voor maart 2023 nu officieel bekendgemaakt. De al gelekte games blijken inderdaad te kloppen, maar Microsoft heeft nog een derde game in de aanbieding, die halverwege maart verschijnt.
Daarmee wordt de line-up voor maart 2023:
  • Truberbrook (hele maand maart beschikbaar)
  • Sudden Strike 4: Complete Edition (hele maand maart beschikbaar
  • Lamentum (beschikbaar van 16 maart t/m 15 april)
Originele bericht:
Als onderdeel van Xbox Live Gold of Xbox Game Pass kunnen abonnees weer een paar gratis games kunnen claimen. Alleen, waar de PS Plus games regelmatig voortijdig uitlekken, lijkt Microsoft daar normaliter geen last van te hebben. Dit keer lijkt het er op dat Microsoft zelf de gratis games per ongeluk te vroeg wereldkundig gemaakt heeft.

Wat zijn de Games with Gold van maart 2023?

Op Reddit wordt melding gemaakt dat sommige abonnees in de Store onder Games With Gold Deals twee nieuwe gratis games zien staan. Dat is (nog?) niet voor alle gamers het geval, maar dat zou een gevolg kunnen zijn van tijdszones.
Dat de games verschenen zijn is om diverse redenen bijzonder. Niet alleen kondigt Microsoft de games altijd aan via The Wire en daar is nog niets van de aankondiging te zien. Vreemder is dat beide games al beschikbaar zijn, terwijl Microsoft de games tot nu toe altijd los van elkaar beschikbaar maakt: één aan het begin van de maand en de tweede halverwege.
Wat dit betekent voor Games with Gold is nog onduidelijk, mogelijk gaat Microsoft toch weer vier games per maand aanbieden. De afgelopen maanden kreeg het softwarebedrijf nogal wat kritiek omdat GwG slechts twee games per maand aanbood en dan waren het meestal ook nog weinig aansprekende titels.
75biztqjlvka11f1677574230

Games with Gold voor maart 2023 mogelijk gelekt

Het lijkt er op dat Games with Gold abonnees de komende maand in ieder geval de volgende games gratis kunnen spelen:
  • Truberbrook
  • Sudden Strike 4: Complete Edition
Daarnaast kan je nu nog de volgende games scoren:
  • For the King (tot vandaag 28 februari)
  • Guts n Goals (tot 15 maart)
Of de games kloppen en of Microsoft meer bekend maakt over het vervolg van de maand, dat is nog even afwachten. Meestal maakt Microsoft dat eind van de maand bekend, dus dat zou later vandaag al het geval kunnen zijn.
Dit bericht is bijgewerkt op 28 februari 2023.

Populair Nieuws