Update - Nieuwe Naughty Dog-game wordt meer als een TV-serie

News
woensdag, 28 december 2022 om 12:15
the last of us 2 1f1622556788
Naast het maken van games heeft co-CEO Neil Druckmann nu ook gewerkt aan een TV-serie. Dat zal goed duidelijk worden in de nieuwe game van de studio.

Update - Druckmann nuanceert uitspraak

Na publicatie van het artikel in de New Yorker heeft Neil Druckmann zijn uitspraak iets meer moeten nuanceren. De creative director bedoelt namelijk niet dat de opzet voor de nieuwe game letterlijk is als een TV-serie, maar dat er meer samengewerkt zal worden bij de studio.
Origineel bericht:
Fans van The Last of Us hebben niet alleen de multiplayer-modus Factions en het derde deel om naar uit te kijken, begin 2023 komt ook The Last of Us TV-serie op HBO Max. De show lijkt de eerste game vrij trouw te volgen, want niet zo vreemd is. Neil Druckmann, de creative director van The Last of Us, heeft namelijk ook meegewerkt aan de serie.
Die ervaring voor de game-maker zal ook effect hebben op de ontwikkeling van de nieuwe game van Naughty Dog. Dat maakt Druckmann duidelijk in een interview met de New Yorker. De game zal namelijk meer lijken op een TV-serie qua structuur.

Meer schrijvers voor de nieuwe game

Naast de opbouw zal het script volgens Druckmann geschreven worden door ‘een complete schrijverskamer’. Voor de meeste games zijn slechts een handjevol schrijvers verantwoordelijk voor het complete script.
Druckmann heeft ook iemand meegenomen vanaf de set van The Last of Us TV-serie. De co-CEO van Naughty Dog vertelt dat hij tegen een cameraman heeft gezegd dat hij bij de studio welkom is om te werken aan de nieuwe game. Wat voor soort game het nieuwe project van Naughty Dog precies gaat worden is nog niet bekend.
Dit bericht is bijgewerkt op 28 december 2022.

Populair Nieuws