HBO onthult nieuwe trailer The Last Of Us

News
zondag, 04 december 2022 om 11:35
the last of us serief1673949097
HBO heeft op Comic Con Brazilië een nieuwe trailer voor The Last Of Us gedeeld. Ook deelden de cast en crew wat details over de serie.
HBO’s verfilming van de geroemde game The Last Of Us werd al weer bijna drie jaar geleden aangekondigd. In de tussentijd lekten al wat foto’s en filmpjes van de set uit, maar nu zijn er eindelijk officiële beelden uitgebracht in de vorm van een trailer. De trailer focust zich uiteraard of Pedro Pascal en Bella Ramsey als Joel en Ellie, maar geeft ook een blik op de andere personages.

HBO's The Last Of Us heeft grote verrassingen in petto

Mede-showrunner Craig Mazin, die eerder de serie Chernobyl creëerde voor HBO, zei tijdens het panel op Comic Con te denken dat ze ‘het goed gedaan hebben’. Hoewel er momenten in de serie zitten die fans kunnen herkennen uit de game, zijn er volgens Mazin ook grote verrassingen die fans omver zullen blazen. Ook Neil Druckmann, de schrijver en regisseur van de games die de serie samen met Mazin heeft ontwikkeld, is trots op wat de cast en crew hebben neergezet. Hij gaf toe bij sommige scenes gehuild te hebben.
Uiteraard waren ook Pedro Pascal en Bella Ramsey van de partij. Volgens Pascal was er meteen een band tussen hem en Ramsey, doordat ze samen aan de ervaring begonnen. Ramsey vertelde dat ze vooraf had gehoopt dat ze deel mocht uit maken van de serie. ‘’Ellie is het beste karakter dat ik ooit heb gespeeld,’’ aldus de actrice.
Ook Merle Dandridge, die Marlene zowel in de game als in de serie speelt, was aanwezig. Volgens de actrice krijgen fans een andere kant van Marlene te zien. ‘’Jullie zullen niet teleurgesteld zijn.’’
The Last Of Us gaat 15 januari in première. Zet de tissues maar vast klaar: Mazin zei dat hij hoopt dat de fans het oké vinden dat hun hart keer op keer gebroken wordt.