The Last of Us Part 1 Firefly Edition komt ook naar Europa

News
vrijdag, 23 december 2022 om 9:00
the last of us part 1f1672329827
The Last of Us Part 1 kreeg dit jaar een remake. Deze was volgens velen onnodig, maar er was wel een mooie special edition verkijgbaar, genaamd de Firefly Edition. In Europa vielen we wat dat betreft alleen een beetje buiten de boot, tot nu.
Als je groot fan bent van The Last of Us kun je een aantal mooie items voor je verzameling bemachtigen. De Firefly Edition van The Last of Us Part 1, die eerder alleen in Noord-Amerika verkrijgbaar was, komt namelijk naar Europa. Naughty Dog had al eerder de hoop uitgesproken dit voor elkaar te krijgen en nu is het zover.
Pre-orders kunnen nu geplaatst worden, maar alleen in de PlayStation Direct store. Daar kost de Firefly Edition 109,99 euro. Hij verschijnt op 26 januari 2023.
In deze editie is bepaalde content van de game eerder beschikbaar dan in de standaardversie, al is dat niet de voornaamste reden om hem in huis te halen. Je krijgt namelijk ook wat mooie fysieke goodies. Het gaat daarbij om een steelbook voor de game en een heruitgave van de American Dreams stripboeken, die als prequel dienen voor de game.

The Last of Us Part 1 Firefly Edition beschadigd geleverd

Het is overigens wel te hopen dat klanten in Europa meer geluk hebben met de levering van de game dan in de VS het geval was. Daar werd de Firefly Edition vaak zo slecht verpakt dat hij beschadigd aankwam. Daarbij ging het niet alleen om de doos, maar ook de stripboeken waren vaak op de hoeken beschadigd.