Geen Dragon Age 4-nieuws tot 2022

News
dinsdag, 07 december 2021 om 17:30
dragon age 4 concept art minf1598552422
Helaas kunnen we dit jaar geen nieuws meer verwachten van Dragon Age 4. BioWare heeft namelijk aangekondigd pas in 2022 meer informatie te onthullen over de game.
Voor de Dragon Age Day van 2021 werd er in een blogpost kort iets genoemd over de vierde, nog naamloze Dragon Age-deel. Er wordt volgens BioWare nog hard aan de game gewerkt en fans kunnen volgend jaar meer informatie verwachten van deze game.
Omdat we nog een jaar moeten wachten op nieuwe informatie, zullen we hoogstwaarschijnlijk niks te zien krijgen van Dragon Age 4 tijdens The Game Awards. Wel wordt in dit bericht vrijgegeven dat het gaat om een singleplayer-titel. Eerder werd niet uitgesloten dat Dragon Age mogelijk een multiplayer-onderdeel zou krijgen gezien de focus op online van BioWare met onder andere Anthem.

Twee nieuwe Dragon Age-verhalen

Daarnaast zijn er ook twee nieuwe verhalen gedeeld, die mogelijk wijzen naar nieuwe personages, gebeurtenissen en locaties voor Dragon Age 4. Eerder dit jaar werd door een officieel boek van de ontwikkelaar gedacht dat de game zich waarschijnlijk in het Tevinter Emprium zal afspelen.
De nieuwe Dragon Age-game werd een paar jaar geleden aangekondigd, maar er is alsnog weinig bekend over de game. Volgens geruchten zal de game in 2023 verschijnen voor de PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. De game zal mogelijk niet op oudere consoles verschijnen.