Eerste officiële The Matrix Resurrections trailer verschenen

News
donderdag, 09 september 2021 om 17:00
schermafbeelding 2021 09 09 om 161044f1631197683
De eerste officiële trailer van The Matrix Resurrect is zojuist live gegaan. Wat kunnen we van de film verwachten? Daar kan je nu naar kijken.
De trailer begint in het kantoor van een psycholoog. Tegenover deze psycholoog zit de hoofdrolspeler Neo, gespeeld door Keanu Reeves. Neo zit daar niet zomaar, hij lijkt last te hebben van PTSS of een ander soort mentale klacht die ervoor zorgt dat hij flashbacks krijgt naar onplezierige momenten uit zijn verleden. Hij vraagt aan zijn psycholoog “Am I crazy?” Waarop zijn psycholoog antwoord met “We don’t use that word here”.

Choose your side

Hierna wordt de muziek gestart, en begint de trailer. Het is een interessant muziekje, en het werkt om de een of andere manier erg goed met de video. We zien Neo een blauwe pil innemen, later in de trailer krijgen we ook een rode pil te zien. In de originele The Matrix kreeg Neo ook de keuze tussen de rode of de blauwe pil, waarbij de rode pil het accepteren van de waarheid betekende.
In het begin zien we Neo blauwe pillen innemen, maar het lijkt erop dat hij later in de film overstapt naar de rode.
Bekijk hieronder de trailer van The Matrix Resurrections:

Superkrachten

Halverwege de trailer krijgen we een kort stukje te zien wat lijkt op een 'training'. Hier vecht hij tegen iemand, en nadat Neo een flinke klap uitdeelt knalt de tent waar ze in zitten helemaal uit elkaar. Het lijkt erop dat Neo weer zijn krachten terug krijgt.
De trailer zit meteen weer vol indrukwekkende beelden. Fans van de franchise hoeven gelukkig niet heel lang te wachten totdat The Matrix Resurrections verschijnt, want volgens de trailer moet de film rond de Kerst in de bioscoop draaien.

Populair Nieuws

Laatste Reacties