HBO Max komt in 2022 naar Nederland

News
dinsdag, 05 oktober 2021 om 12:30
schermafbeelding 2021 09 21 om 113236f1637943157
HBO Max komt in 2022 naar Nederland. Eerder leek dit niet het geval te zijn, maar WarnerMedia heeft in een livestream bekendgemaakt dat de streamingdienst toch nog in 2022 beschikbaar zal worden in Nederland.
Eerder leek het er nog op dat HBO Max niet snel in Nederland zou gaan verschijnen. Nu heeft het bedrijf WarnerMedia bekendgemaakt dat Nederland toch nog wordt meegenomen in de uitbereiding die in 2022 zal gaan plaatsvinden.
Dit is goed nieuws voor HBO Max fans, maar zorgt er ook voor dat er nog een extra streaming abonnement moet worden aangesloten en HBO is geen goedkope dienst zoals Prime Video.

Grote verschuiving in streamingland

De komst van HBO Max naar Nederland zal voor een grote verschuiving zorgen bij de in Nederland grote streamingdiensten. Ziggo verliest shows zoals Game of Thrones en Netflix zal verschillende CW-series verliezen, waaronder Arrow en The Flash. Netflix zal qua aanbod de meeste klappen krijgen.
Tijdens de stream werd niet alleen bekendgemaakt naar welke landen HBO Max zou gaan komen. Er werden ook verschillende teasers vertoond. Er waren bijvoorbeeld beelden te zien van de Game of Thrones spin-off House of the Dragon, beelden van de serie Succession, beelden van The Suicide Squad spin-off en nog veel meer.
HBO Max is dus van plan om de uitbreiding groots uit te pakken, dus er zal waarschijnlijk veel geconcurreerd worden tussen de huidige grote platforms zoals Netflix en Disney+. Netflix heeft natuurlijk wel een voorsprong, maar HBO Max kan zeker gezien hoeveel series onder WarnerMedia vallen een grote concurrent worden.

Populair Nieuws