Nieuwe maps en een enorme Ruddy Moose in Red Dead Online deze week

News
woensdag, 14 oktober 2020 om 11:30
red dead online 10 13 2020 image 2f1602665383
Naturalists kunnen deze week in Red Dead Online op zoek gaan naar een enorme Ruddy Moose in de bossen. Ondertussen kunnen liefhebbers van PvP gaan schieten in nieuwe maps voor de Shootout Series.
Wanneer je door de bossen van Tall Trees loopt, dan heb je de kans om een opvallend rood gewei door de bladeren te zien steken. De enorme Ruddy Moose is namelijk gespot in de omgeving en is een gewilde target voor jagers. Wanneer je op pad gaat met de Sighting Mission van Harriet Davenport, wees dan ook op je hoede voor poachers in de buurt. Daarnaast is de Ruddy Moose vrij schuw en zal hij niet lang nadenken om zijn grote benen te gebruiken als het beest denkt dat hij in gevaar is.
Als je het lukt om het beest te verdoven of te doden, dan krijg je een gratis Off-hand Holster naar keuze onder Rank 70. Besluit je om het dier neer te schieten, dan kan je bij Gus MacMIllan een unieke jas met cowl scoren. Alle huiden van beren die je bovendien bij hem aflevert deze week, kan je verkopen met een bonus van 50 procent.

Nieuwe maps en veel gratis goodies

Ben je klaar met het jagen in de bossen en wil je weer een ouderwets potje PvP spelen, dan hebben we goed nieuws voor je. Deze week is er namelijk een nieuwe Featured Series, waarbij je de team- en solo-variant van Shootout kan spelen op nieuwe maps. Zo kan je je revolvers onder andere voor je laten spreken in de haven van Blackwater, het slagveld van Bolger Glade en in het afgelegen dorpje van Tumbleweed.
Het is daarnaast de laatste week van de Outlaw Pass No. 3. De actie loopt tot 19 oktober en om spelers te bedanken, krijgen alle spelers met de Outlaw Pass tien Special Health Cures, vijf Pieces of Lost Jewelry en tweehonderd stuks Sedative Ammo. Alle spelers die bovendien voorbij Rank 50 zijn gekomen, krijgen een speciale versie van de Griffith Chaps en Caffyns Hat. Iedereen die tussen nu en 19 oktober inlogt krijgt ook nog eens vijf Blending Tonics en vijftig Nitro Express kogels.

Populair Nieuws

Laatste Reacties