Alle Xbox games nu te spelen op je koelkast

News
woensdag, 14 oktober 2020 om 12:00
xcloud todos los juegosf1600248272
Ken je dat probleem? Je bent net lekker aan het gamen maar dan moet je toch even stoppen om iets te eten of te drinken. Dat probleem is vanaf nu verleden tijd want dankzij Microsoft xCloud kun jij nu je Xbox games spelen op je koelkast.

Welke game speel jij straks op de koelkast?

Wellicht is het meer een luxeprobleem van een eerste wereldland, maar het is toch erg leuk dat het nu kan. Als je vroeger iemand had gevraagd wat er anno 2020 allemaal mogelijk was had iemand misschien eerder gehoopt dat er vliegende auto’s waren of op z’n minst dat je xCloud beschikbaar zou zijn op de iPad, maar niks is minder waar. Anno 2020 kan je namelijk gamen op je koelkast, in het specifiek op een slimme ijskast van Samsung.
Instagrammer vapingwithtwisted420 is het gelukt om de Android-versie van Microsoft's xCloud te koppelen aan zijn koelkast.

Game je liever op een zwangerschapstest?

Mocht je nu geen slimme koelkast in de buurt hebben maar wel graag door willen gamen in je pauze? Vorige maand had iemand anders al een manier gevonden om DOOM en Skyrim te spelen op een zwangerschapstest.
Hoewel de mogelijkheden voor xCloud dus eindeloos lijken, is het niet mogelijk om de streamingdienst te gebruiken op je iPhone of iPad. Apple is voor de verandering weer eens lekker eigenwijs en daarom blokkeert iOS nog steeds diensten als xCloud. Daar kan mogelijk wel verandering in komen, want Phil Spencer wil de App Store omzeilen en xCloud op de platforms van Apple aan te bieden via de browser.

Populair Nieuws

Laatste Reacties