LEGO Animal Crossing ligt nu eindelijk in de winkel

News
vrijdag, 01 maart 2024 om 11:30
Vaak zit er niet al te veel tijd tussen de aankondiging van een LEGO-set en de release. Maar We weten nu al maanden dat LEGO Animal Crossing eraan zit te komen. Vanaf nu kun je de sets eindelijk kopen.
Animal Crossing is met de nieuwste game ineens enorm doorgebroken. New Horizons verscheen precies toen iedereen thuis moest blijven vanwege de pandemie en werd daardoor ineens populairder dan ooit, helemaal als sociale game. Die nieuwe populariteit en de kindvriendelijke uitstraling van de game maken hem uitermate geschikt als tweede samenwerking tussen Nintendo en LEGO.

Hier kun je LEGO Animal Crossing nu kopen

Vorig jaar werden er vijf LEGO-sets aangekondigd, gebaseerd op Animal Crossing. In deze sets, van verschillende prijsklassen, vind je veel bekende personages terug, zoals Tom Nook, Isabelle en een aantal van de verschillende bewoners die willekeurig op je eiland kunnen verschijnen. De volgende sets zijn nu verkrijgbaar:
De sets zijn ook rechtstreeks bij LEGO te bestellen. Dat heeft zo zijn voordelen. Je kunt op die manier bijvoorbeeld punten sparen, waarmee je korting kunt krijgen op een volgende aankoop of kan profiteren van unieke aanbiedingen.
Als Animal Crossing niet helemaal je ding is, zijn er natuurlijk ook andere gaming LEGO-set. Een flink aantal daarvan is momenteel in de aanbieding bij bol.

Populair Nieuws