Iconische Mario-vijand wordt nieuwe LEGO-set

News
donderdag, 21 september 2023 om 17:30
Al een paar jaar komen er allerlei LEGO-sets van Mario uit. Meestal zijn dat speelsets voor kinderen, maar er zijn ook wat sets voor volwassenen verschenen. De nieuwste in die categorie is een welbekende vijand.
Wie wel eens een Mario-game heeft gespeeld, zal bepaalde vijanden ongetwijfeld herkennen. De Goomba, Koopa en Cheep Cheep zijn vaste prik in vrijwel elke game. Ook de Piranha Plant komt altijd wel een keer opduiken uit één van de iconische groene pijpen.
Die vijand wordt nu ook een LEGO-set. Het is er één van een redelijk bescheiden formaat. Eerder LEGO Super Mario-sets voor volwassnenen, zoals de NES en Bowser, waren vaak grote sets met meer dan duizend steentjes en een behoorlijk prijskaartje. De Piranha Plant staat al voor 65 euro op je plank.
Mogelijk betekent dat ook dat er wat vaker een tussenweg gezocht wordt tussen speelsets en enorme sets voor verzamelaars. Veel fans met een wat kleiner budget zullen daar vast blij mee zijn. Dit model heeft trouwens helemaal geen features die het laten werken met de speelsets van LEGO Super Mario, terwijl eerdere sets voor volwassenen die vaak nog wel hadden.

Wanneer verschijnt de LEGO Super Mario Piranha Plant.

Je hoeft niet heel lang meer te wachten op de release van de LEGO Piranha Plant. De set verschijnt over minder dan twee maanden al. Vanaf 6 november is hij beschikbaar.

Populair Nieuws

Laatste Reacties