Nieuwe Avengers-film op weg naar Disney+

News
woensdag, 20 september 2023 om 17:00
mv5bndq1yjbkngetyzuxzi00nzuyltgwzgutymfhztkzytjkotk0xkeyxkfqcgdeqxvynjg2njqwmdq at v1 sx1777 cr001777937 alf1583760567
De eerstvolgende bioscoopfilm van de Avengers laat nog even op zich wachten. Maar intussen heeft Disney+ een zoethoudertje. Binnenkort komt er een Avengers-special naar de streamingdienst.
Veel Marvel-fans kijken momenteel uit naar het tweede seizoen van Loki. Die serie gaat over niet al te lange tijd weer van start op Disney+, namelijk begin oktober. Maar het blijkt niet het enige Marvel-project te zijn dat in die maand op de streamingdienst verschijnt.
Via Twitter onthult Disney namelijk ook een nieuwe Avengers special, een LEGO Avengers special om precies te zijn. De film heet LEGO Avengers: Code Red en verschijnt op 27 oktober al op Disney+. Dat zit middenin het nieuwe seizoen van Loki, dus het i sin de week dat de special verschijnt eventjes wat drukker dan verwacht voor Marvel-fans.
Op het moment is er verder niets bekend over de special zelf. Disney heeft niet laten weten waar hij over gaat of welke Avengers we te zien krijgen. De timing van de release kan betekenen dat het een Halloween-special is, maar dat is verder niet op te maken uit de aankondiging of de poster.

Avengers LEGO-specials op Disney+

Avengers is overigens niet de eerste en waarschijnlijk ook niet de laatste franchise die een LEGO special krijgt op Disney+. Er zijn bijvoorbeeld al verschillende LEGO Star Wars specials verschenen voor verschillende gelegenheden. Buiten Disney+ om kunnen we ergens dit jaar ook een LEGO-versie van Jurassic Park verwachten.