Geliefde film krijgt binnenkort een LEGO-versie

News
woensdag, 30 augustus 2023 om 11:00
jurassic parkf1591300782
LEGO kennen we vooral als bouwspeelgoed, maar het merk maakt ook geregeld een uitstapje naar film en tv. Vaak is dat een crossover met een andere bekende franchise. Dit najaar komt LEGO bijvoorbeeld met een hervertelling van een geliefde film.
Jurassic Park is dit jaar 30 geworden en dat wordt gevierd. LEGO kwam eerder dit jaar bijvoorbeeld al met nieuwe LEGO-sets van de reeks. Maar daarmee is de bijdrage van LEGO aan de vieringen nog niet ten einde.
Nu is namelijk aangekondigd dat er binnenkort een nieuwe LEGO-versie van Jurassic Park te streamen is. Deze heet Jurassic Park: The Unofficial Retelling, maar met medewerking van Universal en de productiemaatschappij van Steven Spielberg is er weinig onofficieel aan het project. De special verschijnt op Peacock, wat betekent dat hij in Nederland waarschijnlijk op SkyShowtime te zien zal zijn.
De special duurt 22 minuten, wat aanzienlijk korter is dan de film waarop hij is gebaseerd. Het verhaal zal waarschijnlijk in sneltreinvaart verteld worden. Uiteraard mag je van een LEGO-special ook verwachten dat hij de nodige grappen en grollen levert.

Wanneer is de release van de LEGO Jurassic Park film?

Peacock kon helaas nog niet melden wanneer de special te zien is, maar hij wordt dit najaar verwacht. Ook over de cast van de special is nog niets onthuld. Het is niet onmogelijk dat de originele cast terugkeert, maar in dit soort LEGO specials wordt ook vaak gebruik gemaakt van stemacteurs die een goede imitatie kunnen doen.