Loki seizoen 2 komt eerder naar Disney+ dan gepland

News
dinsdag, 19 september 2023 om 17:00
2021 06 14 loki 1f1695131010
Kan je niet wachten op de release van Loki seizoen 2? Dan is er goed nieuws. De serie komt namelijk eerder dan gepland naar Disney+.
Het is alweer ruim twee jaar geleden dat Loki verscheen op Disney+. Het was één van de eerste MCU series op de streamingdienst en vervulde bovendien een belangrijke rol voor Phase Five van Marvel-franchise. De serie introduceert namelijk een belangrijk karakter voor de films.
Na lang wachten gaat nu ook de serie eindelijk weer verder. Loki seizoen 2 zou eigenlijk op 6 oktober lanceren op Disney+, maar via Twitter is bekendgemaakt dat de serie al eerder komt. Een dagje eerder om precies te zijn, op 5 oktober.

Oppassen voor spoilers

Disney heeft niet alleen de releasedatum aangepast, maar ook het tijdstip waarop de serie verschijnt. Dat laatste is alleen wel minder goed nieuws voor Nederlandse kijkers. De eerste aflevering verschijnt namelijk om 18:00 Pacific Time, wat omgerekend 04:00 Nederlandse tijd is.
Je zal dus moeten oppassen voor spoilers op social media en YouTube. Wanneer we hier de eerste aflevering op een schappelijke tijd kunnen kijken, is er al genoeg tijd voor Amerikaanse kijkers om erover te praten via verschillende platformen. Eerder heeft Disney al hetzelfde gedaan met de release van Ahsoka.