Win 3x de Assassin's Creed Valhalla Season Pass en toffe goodies!

News
dinsdag, 15 juni 2021 om 11:30
stream samenwerkingen ac hub 2f1623746217
Tijd om terug te gaan naar Valhalla! Vandaag is het weer zover en gaan we weer twee uur aan de slag met de eerste DLC van Assassin's Creed Valhalla, genaamd Wrath of the Druids. Als klap op de vuurpijl geven we ook nog eens drie keer de Assassin's Creed Valhalla Season Pass weg tijdens de livestream én hebben we nog andere prijzen om te vergeven, dus dat wil je natuurlijk niet missen!
Na de toffe eerste Assassin's Creed Valhalla stream is het tijd voor de volgende ronde. Het is namelijk alweer tijd voor een nieuwe op Twitch, namelijk die van vanmiddag. Luuc gaat namelijk live vanaf 15:30 uur op ons Twitch-kanaal om verder te gaan in zijn avontuur met de Wrath of the Druids DLC van Assassin's Creed Valhalla.
We gaan verder met het verhaal, kammen het nieuwe gebied uit en vertellen je alles over de aankomende DLC's die nog onderweg zijn. Natuurlijk zullen wij ook al je vragen tijdens de stream proberen te beantwoorden, dus schroom niet om een babbeltje te maken in de comments. Toch is het daar niet mee gedaan, want we geven drie keer de Season Pass van Assassin's Creed Valhalla weg voor een platform naar keuze!

Hoe win je de Assassin's Creed Valhalla Season Pass?

We hebben drie codes te vergeven voor de complete Season Pass van Assassin's Creed Valhalla. Daarmee krijg je toegang tot de Wrath of the Druids DLC, maar ook de toekomstige DLC die nog op de planning staat: The Siege of Paris. Ook kun je Eivor Heroes winnen. In totaal geven we drie figuurtjes weg, waarbij jij de keuze hebt of het de mannelijke of vrouwelijke variant is.
Om die Season Pass of één van de Eivor Heroes te winnen hoef je slechts een paar dingen te doen.
  1. Volg XGN's Twitchkanaal
  2. Kom gezellig de stream kijken
  3. Wees lekker actief in de chat
Meer hoef je niet te doen om kans te maken op de Season Pass van Assassin's Creed Valhalla. Zet de dag dus maar alvast in je agenda en kom lekker kijken! Hieronder vind je alvast ons Twitch-kanaal, dus kun je de eerste stap alvast volbrengen.

Check snel onze nieuwe Assassin's Creed Valhalla Hub!

Sinds vorige maand heeft XGN een speciale hub voor Assassin's Creed Valhalla waar je allerlei handige tips en tricks kan vinden over de game. In de hub blijf je op de hoogte van alles wat er speelt rondom Assassin's Creed Valhalla, de DLC's die onderweg zijn en natuurlijk de updates. Ook kun je er gidsen vinden voor de game zodat jij nog meer plezier haalt uit de open-world game van Ubisoft.

Populair Nieuws