Grote ING storing zorgt voor slechte start van de week

News
maandag, 07 juni 2021 om 11:54
Er is een grote ING storing aan de gang. In een klein uurtje tijd zijn duizenden meldingen binnengekomen bij Allestoringen. Rond half 12 vanmorgen kwam de grootste piek binnen. Een oplossing voor het probleem is er nog niet.

Update - Storing opgelost

Het mocht even duren, maar inmiddels is de storing bij ING opgelost. De problemen liepen nog tot ver in de avond door, maar naarmate het nacht werd konden mensen eindelijk weer internetbankieren.
Oorspronkelijke bericht hieronder:
Er komen onwijs veel meldingen van een ING storing binnen bij Allestoringen. Via het meldingsplatform zijn meer dan 6000 meldingen gemaakt van een probleem. Zo kunnen velen niet inloggen bij de bankieren-app. Ook het mobiel bankieren lijkt niet goed te werken. Het hoogtepunt werd rond 11.35 uur aangetikt. Toen stond de teller op 6187 meldingen.
Ook op Twitter laat ING weten zich bewust te zijn van de storing. Er is volgens het Twitteraccount van ING alleen nog geen zicht op hoe lang de storing nog gaat duren. Er wordt wel met spoed gewerkt aan het probleem en excuses worden aangeboden aan de verschillende gebruikers die melding maken.

Grote ING storing zorgt voor slecht begin van de week

De grote ING-storing zorgt voor een slecht begin van de week voor velen. Rond half 11 in de ochtend werd voor het eerst melding gemaakt van de storing. In een rap tempo kwamen meerdere klachten vervolgens binnen via de Downdetector van Allestoringen.
Hoe lang het probleem nog precies gaat duren, valt nu nog niet te zeggen. We werken dit bericht bij zodra er meer informatie beschikbaar is.

Populair Nieuws