Assassin's Creed Valhalla update is maar liefst 20 GB

News
woensdag, 06 oktober 2021 om 8:00
assassins creed valhallaf1675682383
Assassin's Creed Valhalla krijgt een grote update. In de nieuwe update wordt helaas geen nieuwe content toegevoegd. Het zijn eigenlijk alleen maar patches. Daarom is het opvallend dat het om een download van 20 GB gaat. Naarmate de game groter wordt, komen er ook meer problemen, waardoor patches ook een behoorlijke ruimte in gaan nemen.
De Assassin's Creed games worden steeds groter. De meest recente game, Valhalla, is ook erg groot en wordt eigenlijk ook steeds groter door de vele uitbereidingen. Hierdoor ontstaan weer extra problemen die moeten worden opgelost. Hoe groter de game dan is, hoe meer ruimte probleemoplossingen in beslag gaan nemen.
De nieuwe update lost verschillende problemen op. Onder andere glitches in de Siege of Paris DLC en in de River Raids worden verholpen.
De update is er niet alleen maar om bugs en glitches te patchen. De game wordt ook klaargemaakt voor de komst van de Discovery Tour en een aantal andere updates die eraan zitten te komen.

Is de update op alle platforms hetzelfde?

Hoe groot de update is, verschilt per platform. De grootste updates zitten rond de 20 GB. Deze zijn voor de Xbox One, Xbox Series X|S en voor PC. Op PS4 en PS5 zijn de downloads de helft kleiner en zitten ze dus rond 10 GB. Hoewel er een verschil in grootte is tussen de updates voor verschillende platforms, is de bedoeling hetzelfde: problemen oplossen en de game klaar maken voor de aankomende updates.

Populair Nieuws