Nieuwe Playstation State of Play aangekondigd

News
vrijdag, 22 oktober 2021 om 17:30
pexels kerde severin 5961235f1632836754
Er komt een nieuwe State of Play aan, het online evenement waar al het nieuws rond PlayStation in wordt gedeeld. Dit heeft Sony bekendgemaakt in een blog.
State of Play is het Nintendo Direct van Sony. Het State of Play evenement zal op woensdag 27 oktober online plaatsvinden. De livestream zal te volgen zijn op het YouTube kanaal en het Twitch kanaal van PlayStation.

Waar gaat State of Play over?

Tijdens het online evenement worden nieuwtjes rond Playstation gedeeld. Waar de State of Play dan over gaat kan veranderen. Volgens Sony zal er in deze State of Play vooral gefocust worden op games van andere ontwikkelaars. Zo komen er updates over games die binnenkort op de Playstation zullen verschijnen en worden er misschien nieuwe games aangekondigd.
Welke games dit dan zullen zijn zegt Sony niet. Wel zegt het bedrijf dat er aankondigingen worden gedaan door game studios die niet van Sony zijn, maar waar het bedrijf wel mee samen werkt. Aankondigingen kunnen dus ook misschien interessant zijn voor spelers van andere platformen.
Zo zou er misschien meer naar buiten kunnen komen over Sony's besluit om God of War uit 2018 naar de PC te brengen. Misschien volgen er ook wel meer titels.
Het online evenement zal om 14:00 uur Nederlandse tijd van start gaan. Het evenement zal niet veel tijd in beslag nemen. Sony zegt dat het ongeveer 20 minuten zal gaan duren. Dan komen we dus te weten wat voor nieuws Sony voor ons heeft.