Nieuwe Hogwarts Legacy trailer laat meer van het verhaal zien

News
woensdag, 18 januari 2023 om 21:00
hogwarts legacy screenf1674732515
De release van Hogwarts Legacy nadert en daarom heeft Warner Bros. een nieuwe trailer voor de game uitgebracht. In de trailer krijgen we iets meer van het verhaal en de gevaren in de wereld te zien.
Veel Harry Potter-fans kunnen niet wachten op de release van Hogwarts Legacy. Het is dan ook al een lange tijd geleden dat er een volwaardige game is geweest die zich afspeelt in het magische universum van de Wizarding World. De komst van Hogwarts Legacy is gelukkig nabij, want de game verschijnt op 10 februari.
Om fans alvast lekker te maken voor de aankomende release, is er nu een nieuwe cinematic trailer uitgebracht door Warner Bros. en Avalanche Studios. In de video reizen we mee met een uil, die een belangrijke boodschap moet afleveren bij de protagonist. Tijdens de reis zien en horen we alleen een aantal belangrijke hints.
Zo is er iets vreemds aan de hand op Hogwarts en het is onduidelijk wat voor magie er daarvoor verantwoordelijk is. Ook wordt de uil onder vuur genomen door Dark Wizards, die niet schromen om de dodelijke spreuk Avada Kedavra te gebruiken. Alsof het niet nog gevaarlijker kan, zien we ook een gevecht tussen een paar tovenaars en een draak. Genoeg problemen dus voor de spelers om op te lossen in Hogwarts Legacy.
Check hieronder de nieuwe Hogwarts Legacy trailer:

Sterrencast voor Hogwarts Legacy

Vorige week heeft Warner Bros. ook de cast bekendgemaakt voor Hogwarts Legacy. Daardoor weten we nu dat niemand minder dan Simon Pegg schoolhoofd Phineas Nigellus Black zal spelen. De headmaster alleen niet zo competent als Dumbledore.
Daarnaast zal ook Harry Potter-acteur Luke Youngblood in de game te horen zijn, die in de films Lee Jordan speelde. Joran is de Gryffindor-student die commentator is voor de Quidditch games.