John Wick regisseur heeft de leiding over game film

News
woensdag, 18 januari 2023 om 20:30
rainbowsixsiege bgf1576616162
Chad Stahelski, de regisseur van de John Wick-films, heeft een nieuwe klus gevonden. Hij neemt de regie op zich van een Rainbow Six film. Gamers zullen ongetwijfeld bekend zijn met deze Tom Clancy-titel dankzij Ubisofts games.
Fans van Rainbox Six (de games of het boek) hebben een nieuwe film om hopelijk naar uit te kijken. Rainbow Six wordt namelijk verfilmd door Paramount, met regie van Chad Stahelski, meldt The Hollywood Reporter. De hoofdrol is weggelegd voor Michael B. Jordan (Creed, Black Panther).
Jordan speelt de rol van John Clark, die geregeld voorbij kwam in de Jack Ryan-boeken van Tom Clancy. In de boeken Without Remorse en Rainbow Six heeft Clark de hoofdrol. Rainbow Six kennen veel mensen natuurlijk ook van de gelijknamige games.
Without Remorse werd al eerder verfilmd door Paramount, tevens met Jordan in de hoofdrol. Die film werd tijdens de pandemie gemaakt, wat moeilijkheden opleverde voor de release. Uiteindelijk werd de film in 2021 maar op Amazon Prime gezet. Rainbow Six moet als het goed is wel in de bioscoop uitkomen.

Wanneer is de release van de Rainbow Six film?

Het is momenteel nog even de vraag wanneer deze nieuwe film uit moet komen. Wel is bekend dat Chad Stahelski’s John Wick Chapter 4 in maart van dit jaar verschijnt. Michael B. Jordan pakt zijn rol als Adonis Creed weer op in Creed III, een film die tevens in maart uitkomt.