Harry Potter-acteur keert terug voor rol in Hogwarts Legacy

News
donderdag, 12 januari 2023 om 16:15
hogwarts legacy desktopf1609859998
In Hogwarts Legacy kunnen fans een bekende stem horen. Een Harry Potter-acteur keert namelijk terug om een rol in te spreken in de game.
Gisteren heeft Warner Bros. bekendgemaakt wie allemaal zijn of haar stem verleend aan karakters in het aankomende Hogwarts Legacy. Daar viel de naam Simon Pegg meteen op. De grote acteur speelt namelijk Phineas Nigellus Black, het schoolhoofd van Hogwarts en daarmee de voorganger van Dumbledore.
Het is alleen de vraag hoeveel we gaan horen van Pegg. Het schoolhoofd wordt namelijk niet bepaald gezien als een geschikte leider en gaat de studenten het liefste zo veel mogelijk uit de weg.
Simon Pegg is niet de enige opvallende naam in de cast van Hogwarts Legacy. Ook een acteur uit de Harry Potter-films verleent namelijk zijn stem. Het gaat om Luke Youngblood, hij speelde Lee Jordan in de films. Jordan is de Gryffindor-student die de commentator is tijdens de Quidditch games. In Hogwarts Legacy is Youngblood te horen als Ravenclaw-student Everett Clopton.

Hogwarts Legacy release is nabij

Fans die met Hogwarts Legacy aan de slag willen hoeven niet lang meer te wachten. Op 10 februari komt de game namelijk uit en vliegt nu al massaal over de digitale toonbank op Steam. Als je de game op de PlayStation 4 of Xbox One wil spelen, dan moet je alleen wel langer wachten. De last-gen versie van Hogwarts Legacy is namelijk uitgesteld naar 4 april. De Switch-versie komt nog later uit, om op 25 juli om precies te zijn.