Deze acteur is het schoolhoofd in Hogwarts Legacy

News
woensdag, 11 januari 2023 om 18:30
hogwarts legacyf1610368146
De release van Hogwarts Legacy is al over een kleine maand. Spelers gaan naar school op Zweinstein, maar dat is niet helemaal het Zweinstein dat we tot nu toe hebben gezien. Zo krijgen we een nieuw schoolhoofd te zien, gespeeld door een beroemde acteur.
Iedereen die Harry Potter heeft gezien of gelezen is natuurlijk bekend met Albus Perkamentus, het alom geliefde schoolhoofd van Zweinstein. Maar Hogwarts Legacy speelt zich ruim voordat Perkamentus die positie krijgt af. We krijgen dan ook een nieuw (of juist oud) schoolhoofd te zien, Phineas Nigellus Black, gespeeld door niemand minder dan Simon Pegg.
Pegg zal voor filmliefhebbers geen vreemde zijn. Hij heeft een grote rol in recente Mission: Impossible films en speelde ook in zowel Star Trek als Star Wars. Daarvoor had hij belangrijke rollen in films als Shaun of the Dead en Hot Fuzz.

Wat voor schoolhoofd wordt Simon Pegg?

Zijn personage, een voorvader van Sirius Zwarts, is niet geliefd op Zweinstein. Hij wordt omschreven als gehaat door de leerlingen en zeer ongeschikt voor zijn baan. Het liefst doet hij zo weinig mogelijk werk en hij blijft als het even kan uit het oog van de leerlingen. De vraag is dan ook hoeveel we van Pegg gaan horen in de game.
Hogwarts Legacy is een maand voor release al enorm populair, maar is ook controversiëler dan ooit. De game gaat als zoete broodjes over de digitale toonbank van Steam. Maar op hetzelfe platform proberen gebruikers de kwestie J.K. Rowling onder de aandacht te brengen door de game te taggen als psychologische horror en andere negatieve dingen die de ontwikkelaar duidelijk niet heeft bedoeld.

Populair Nieuws