Nieuwe helm van Max Verstappen voor 2023 nu te pre-orderen

News
dinsdag, 21 februari 2023 om 12:00
max verstappen 2023 fotoshootf1676976528
Een nieuw F1-seizoen betekent niet alleen nieuwe kansen, maar ook nieuwe helmen voor de coureurs. Je kan nu een replica van Max Verstappen’s helm voor 2023 pre-orderen!
Ondanks dat de halo nu een beetje in de weg zit, is de helm van elke coureur nog steeds een uniek ontwerp en bovendien iets waar je een coureur in de auto aan kan herkennen. Vorig jaar koos Max Verstappen duidelijk voor een ontwerp die past bij zijn nieuwe status als wereldkampioen. De helm had namelijk veel gouden elementen, naast de iconische leeuw die de Nederlander al jaren erop heeft staan.
Dit jaar heeft Verstappen naar eigen zeggen gekozen voor een meer old-school design, zo laat hij weten op Instagram. Hij heeft afscheid genomen van de gouden elementen en in plaats daarvan is het design verdeeld tussen rood, wit en blauw. Ook zijn duidelijk de nieuwe sponsoren op de helm te zien, namelijk Electronic Arts en de Player 0.0-campagne van Heineken.

Haal de nieuwe Verstappen helm in huis

Als je een grote fan bent van Verstappen en zijn helm in huis wil hebben staan, dan kan dat. De replica van de helm is nu namelijk beschikbaar voor pre-order in de webwinkel van Verstappen. Er is een 1:2-verhouding helm te koop voor 164,95 euro, terwijl de versie met een 1:4-verhouding 64,95 euro kost.
Als je meer een liefhebber bent van het ontwerp van vorig jaar, dan kan je die versie ook nog in de webwinkel scoren. Anderzijds kan je kiezen voor het speciale ontwerp dat Verstappen koos voor de Grand Prix van Zandvoort, die geïnspireerd is door de helm van zijn vader.