Max Verstappen en EA Sports slaan de handen ineen

News
zaterdag, 04 februari 2023 om 10:30
si202204240699 newsf1651677485
EA Sports heeft een samenwerking met niemand minder dan Max Verstappen aangekondigd. De coureur gaat content voor EA Sports’ portfolio maken én wordt dit seizoen gesponsord door de uitgever.
EA Sports is de uitgever van onder meer de officiële F1-games, maar volgens het persbericht gaat Verstappen content maken voor ‘het hele EA Sports-portfolio’. Andere games die onder dit portfolio vallen zijn onder andere FIFA, NHL, NBA Live en Madden NFL. Ook gaat de uitgever de coureur dit seizoen sponsoren. Vanaf maart staat het logo van EA Sports op de kin van zijn helm.
‘’Max is een ware kampioen die een diepe liefde voor games heeft,’’ aldus Andrea Hopelain, Senior Vice President van EA Sports racing. ‘’Terwijl hij de geschiedenis van de Formule 1 binnen racet, zijn we verheugd om met hem samen te werken als een van de beste atleten ter wereld om meer fans samen te brengen via onze EA Sports-ervaringen.’’

Trotse Verstappen

Ook Verstappen is enthousiast: ‘’Of het nu gaat om het spelen van games met mijn vrienden of competitief blijven wanneer ik niet op de baan ben, EA Sports is altijd een groot deel van mijn leven geweest. EA is een icoon voor miljoenen fans en ik ben er trots op hen te vertegenwoordigen voor het seizoen 2023.’’ De coureur is zeker competitief wat betreft gamen: hij was voorheen namelijk een van de beste FIFA-spelers ter wereld.
Er is de komende tijd genoeg om uit te kijken voor F1-fans. Uiteraard begint het nieuwe seizoen in maart, maar voor die tijd kunnen we genieten van een nieuw seizoen van Drive to Survive.

Populair Nieuws