PS Plus Extra en Premium games voor februari 2023 nu beschikbaar

News
dinsdag, 21 februari 2023 om 11:30
ps plus ps5f1631005854
De gratis PS Plus Extra en PS Plus Premium games voor februari 2023 zijn nu live. Abonnees kunnen de games dus nu claimen en spelen. Downloaden maar!
De nieuwe toevoegingen aan PS Plus Extra en PS Plus Premium, waaronder Horizon Forbidden West, mag je niet missen! De games zijn nu live en zijn gratis te downloaden voor abonnees. De games zijn nu in de store te vinden, dus start snel je downloads.
Elke maand voegt Sony games toe aan PlayStation Plus. Deze maand zijn dat er maar liefst zestien! De games zijn nu online en gratis de downloaden voor iedereen die een abonnement heeft op PS Plus Extra of PS Plus Premium. Naast de PlayStation Exclusive Horizon Forbidden West kunnen abonnees onder anderen ook Scarlet Nexus, Resident Evil 7: Biohazard en Borderlands 3 gratis downloaden en spelen.

PS Plus Extra en Premium: de games voor februari 2023

De volgende games worden deze februari aan PS Plus toegevoegd:
Het kan zijn dat de games nog niet in de PS Store pagina van PS Plus te vinden zijn, die pagina wordt immers als laatste aangepast. Wel kan je nu al zoeken op de individuele titels en deze meteen scoren.

Tip:
Wil je in het vervolg meteen op de hoogte zijn wanneer de games gratis beschikbaar zijn? Zet de games dan nu al in je lijst met favorieten. Je krijgt dan een waarschuwing zodra de games te downloaden zijn! Dit geldt ook voor games die in de aanbieding komen of een permanente prijsverlaging krijgen. Het is dus een heel makkelijke manier om koopjes te jagen.
In tegenstelling tot de PS Plus Essential games worden geclaimde games niet van jou. PS Plus Extra en PS Plus Premium bevatten een grote catalogus games van meer dan 300 (en voor PS Plus Premium zelfs meer dan 700) games die te spelen zijn zolang je abonnement loopt. Heb je nog geen abonnement, dan is dit je kans, Sony heeft namelijk een mooie kortingsactie lopen in de Store.
Maandelijks worden de gratis games voor de diverse PS Plus varianten bekendgemaakt. PS Plus Essential games komen altijd op de eerste dinsdag van de maand beschikbaar en worden de woensdag daarvoor bekendgemaakt. Voor PS Plus Extra en PS Plus Premium geldt dat deze de derde dinsdag van de maand beschikbaar komen en de woensdag daarvoor bekendgemaakt worden.