Max Verstappen gaat tegen gamers racen via nieuwe samenwerking

News
maandag, 20 februari 2023 om 17:30
max verstappen heineken samenwerkingf1676910125
Als je altijd al hebt willen racen tegen Max Verstappen, dan krijg je binnenkort misschien wel die mogelijkheid. De Nederlander is namelijk een samenwerking aangegaan met Heineken, waarbij hij onder andere gamers de mogelijkheid biedt om tegen topcoureurs te racen.
Twee Nederlandse iconen slaan de handen ineen. Heineken en Max Verstappen hebben namelijk een samenwerking aangekondigd, die meerdere facetten kent. Ten eerste zal de regerend wereldkampioen samen met Heineken verantwoord alcoholgebruik onder de aandacht willen brengen.
De F1-coureur is naar eigen ‘altijd erg gefocust op het voorkomen van fouten’ en wil dus zorgen dat weggebruikers hetzelfde doen. Met een paar druppels alcohol in je lichaam, kan je reactiesnelheid immers al snel worden vertraagd. Niet alleen Verstappen, ook zijn team Red Bull Racing will het motto ‘When You Drive, Never Drink’ onder de aandacht brengen.
Heineken is al langer bezig om het mantra in te prenten bij Formule 1-fans. Het Nederlandse biermerk is al een paar jaar een grote sponsor in de motorsport, maar adverteert exclusief met alcoholvrij bier.

Racen tegen Max Verstappen

Het andere aspect van de samenwerking bestaat uit een nieuw initiatief genaamd Player 0.0. Daarmee krijgen gamers de mogelijkheid om te gaan racen tegen Verstappen en andere coureurs uit de wereldtop. Verstappen bindt zich graag aan dat project, aangezien hij een ‘fervent gamer en simracer’ is.
Hoe het project precies in elkaar zit dat is nog niet helemaal duidelijk. Zo is het onbekend of het racen zal gaan in F1 22 of in een simrace. Heineken zal later dit jaar komen met verdere details over Player 0.0.

Populair Nieuws