Update - ING storing zorgt voor problemen met bankieren

News
donderdag, 16 maart 2023 om 15:30
De werkdag begint voor veel mensen niet zo lekker. ING lijkt namelijk te kampen met een flinke storing. Daardoor kunnen veel klanten niet bij hun rekening

Update - ING storing voorbij

Als het goed is kunnen ING klanten weer gewoon inloggen op hun account. De meldingen op Allestoringen zijn rond het middaguur snel gedaald en lijken niet meer te gaan stijgen. Ook via Twitter laat de klantenservice weten dat de problemen zijn verholpen.
Oorspronkelijk bericht:
Als je problemen hebt bij het inloggen op je ING rekening ben je niet de enige. Sinds vanochtend vroeg stromen de meldingen binnen via Allestoringen.nl. Inmiddels zit de piek al boven de 1500. Van een daling lijkt bovendien nog geen sprake.
Ook op Twitter maken veel mensen melding van problemen. Daarbij wordt in een aantal gevallen specifiek de zakelijke rekening genoemd, maar dat hoeft niet te betekenen dat de storing alleen voor zakelijke rekeningen is. ING vertelde veel klanten in eerste instantie dat er geen storing bekend was, maar inmiddels is het probleem wel bekend en wordt er aan gewerkt.

Wanneer is de ING storing opgelost?

Het is momenteel nog even de vraag hoe de storing verder gaat verlopen. Het wil nog wel eens gebeuren dat een storing zonder verklaring net zo snel weg is als dat hij begon. Dat is momenteel alleen nog niet het geval.
Het is natuurlijk wel te hopen dat de storing niet al te lang duurt, maar het is lastig om daar voorspellingen over te doen. Als het nu niet lukt, kun je het in iedergeval later nog eens proberen. De meldingen op Allestoringen zijn vaak ook een goede indicatie van hoe succesvol je waarschijnlijk kunt inloggen.