Nieuwe Ghostbusters game in de maak bij Friday the 13th ontwikkelaar

News
maandag, 04 oktober 2021 om 14:00
ghostbusters afterlife st 2 jpg sd high copyright 2019 ctmg inc all rights reservedf1633342864
Er wordt weer nieuw leven in de Ghostbusters geblazen. Met de gloednieuwe Ghostbusters: Afterlife film die volgende maand uitkomt, is er nu ook een nieuwe game in de maak bij IllFonic. De ontwikkelaar die we kunnen kennen van games zoals Friday the 13th.
De game is aangekondigd door Raphael Saadiq, de co-founder van IllFonic. Hij vertelde dit in een interview voor de podcast Questlove Supreme, toen aan hem werd gevraagd welke games de studio allemaal heeft uitgebracht.
Er is verder nog niks over de game bekend, omdat hij nog niet officieel is aangekondigd. Sony is wel eigenaar van Ghostbusters en heeft Predator: Hunting Grounds uitgegeven, dus de kans dat we binnenkort een officiële aankondiging krijgen is zeker aanwezig.
IllFonic staat voornamelijk bekend om haar horrorgames zoals Friday the 13th en Predator: Hunting Grounds, dus het is niet al te raar dat de studio nu ook Ghostbusters oppakt. Zowel Friday the 13th als Predator zijn uitgebracht voor de PC en PlayStation 4, dus de kans is groot dat Ghostbusters ook op deze platformen verschijnt, evenals natuurlijk de PlayStation 5. Op dit moment is IllFonic net klaar met Arcadegeddon, dus het is nog niet bekend wanneer de Ghostbusters game echt zal verschijnen.

Eindelijk een nieuwe Ghostbusters

De nieuwe Ghostbusters: Afterlife is het vierde deel in de franchise en komt 11 november uit. De cast bestaat uit oude en nieuwe leden van de franchise, zo spelen Bill Murphy en Dan Aykroyd weer hun rol uit de originele Ghostbusters. Naast Murphy en Aykoryd spelen ook Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Paul Rudd en Carrie Coon in de film.