Ghostbusters: Afterlife castfoto opgedoken

News
donderdag, 21 januari 2021 om 11:30
ruddf1633339003
Medio 2021 verschijnt de film Ghostbusters: Afterlife. De film staat alweer een tijdje op de planning en is vanwege corona al eens uitgesteld. Op het moment van schrijven verschijnt de film op 11 juni 2021, maar het is met alle maatregelen zeker niet ondenkbaar dat ook deze datum wordt verschoven. Desondanks zijn er wel castfoto’s opgedoken.

Krijgen we een Ghostbusters serie?

De film is een vervolg op de succesvolle films Ghostbusters films uit de jaren ’80. In de nieuwe film krijgen we Bill Murray, Dan Aykroyd en Ernie Hudson weer te zien. Maar daarnaast zijn ook Paul Rudd, McKenna Grace en Finn Wolfhard voor de film gestrikt. Overigens lijkt het er niet op dat het bij deze film blijft, want als de film commercieel een succes wordt krijgt het ook een serie.

Neem een kijkje achter de schermen

Nog heel even wachten dus, want als alles meezit kunnen we over vijf maanden de film in de bioscoop bekijken. Sony heeft ondertussen dus wel alvast een castfoto met ons gedeeld. Op deze foto zien we de jonge garde in een busje zitten. Het zegt dus eigenlijk nog vrij weinig, maar geeft ons wel alvast een leuk kijkje achter de schermen.

Krijgen we een waardig vervolg?

Ghostbusters: Afterlife wordt alweer de vierde Ghostbusters film. De eerste film verscheen alweer in 1984 en vijf jaar later verscheen deel twee. In 2016 verscheen nog de film Ghostbusters: Answer the Call. Dit was alleen met een compleet andere cast en werd daarom niet het gehoopte succes.