Nieuwe Ghostbusters Afterlife trailer vol nostalgie gelost

News
dinsdag, 27 juli 2021 om 16:00
ruddf1633339003
Het zat er al even aan te komen, maar de nieuwe Ghostbusters Afterlife trailer is dan eindelijk uit de doeken gedaan. De trailer van dik twee minuten zit vol nostalgie en zelfs een kleine cameo van één van de oorspronkelijke acteurs.
De nieuwe Ghostbusters Afterlife trailer geeft een stuk meer details over de aankomende film die in november verschijnt. Zo wordt duidelijk dat de film draait om Phoebe (Mckenna Grace) en Trevor (Finn Wolfhard) die na een verhuizing de oude spullen van de Ghostbusters vinden. Dankzij de trailer wordt duidelijk dat de twee kleinkinderen zijn van Egon Spengler.
De trailer heeft zelfs een kleine teaser rondom de terugkeer van Dan Aykroyd als Ray Stantz. Aan het einde van de trailer neemt hij de telefoon op in zijn boekenwinkel om te laten weten dat deze niet open is. De trailer zit uiteraard ook vol met geesten en een mysterie om op te lossen. Paul Rudd's personage stelt zelfs dat het dorpje The Walking Dead lijkt door te maken door de vreemde gebeurtenissen.
Bekijk de nieuwe Ghostbusters Afterlife trailer hieronder.

Ghostbusters Afterlife trailer een paar maanden voor release

Heel lang hoeven fans niet meer te wachten op het nieuwe deel in de reeks dat een direct vervolg is op Ghostbusters II uit 1989. De film staat namelijk gepland voor een releasedatum op 11 november 2021. In eerste instantie zou de film uitkomen in juli 2020, maar door COVID-19 werd de film uitgesteld. In totaal heeft de film drie keer haar releasedatum opgeschoven.