Nieuwe Game Pass-games voor juli 2022 aangekondigd

News
maandag, 18 juli 2022 om 16:30
pc game pass gamesf1648052750
Game Pass-abonnees staan op het punt om nog meer mooie games te kunnen spelen. Er zijn namelijk nieuwe toevoegingen voor de rest van juli bekendgemaakt. Het gaat zeker niet om de minste titels.
Het wordt wel eens gezegd dat Game Pass één van de beste deals is die je als gamer kunt krijgen. Voor een vrij laag maandelijks bedrag kun je honderden games spelen zonder er verder nog iets aan uit te hoeven geven. Er zijn in de eerste helft van deze maand ook weer veel games bijgekomen en Xbox heeft nu aangekondigd wat er in de rest van de maand nog aan zit te komen.
De tweede helft van juli wordt aangevoerd door As Dusk Falls (een game waarvan je hier onze review kunt lezen). Dat was al bekend, maar aangezien het morgen zover is, heeft Xbox het nog eens vermeld. De volledige line-up voor de rest van de maand is als volgt:
  • As Dusk Falls (Cloud, Console, PC) - 19 juli
  • Ashes of the Singularity: Escalation (PC) - 19 juli
  • Watch Dogs 2 (Cloud, Console, PC) - 19 juli
  • MotoGP 22 (Cloud, Console, PC) - 21 juli
  • Torment: Tides of Numenera (Cloud, Console) - 21 juli
  • Inside (Cloud, Console, PC) - 29 juli

Welke games stonden al op Game Pass?

Zoals gezegd ontving Game Pass eerder deze maand ook al mooie titels. Zo kwam een drietal Yakuza-games enigszins onverwacht terug naar de dienst. Ook de game Lost in Random kun je gratis spelen via de dienst.
Game Pass kost je maar 9,99 per maand voor console of PC. Wil je op beide systemen en ook in de cloud kunnen spelen, dan kun kiezen voor Xbox Game Pass Ultimate, voo 12,99 per maand. Wie voor PC Game Pass of Game Pass Ultimate kiest betaalt bovendien voor de eerste maand maar 1 euro.