Geliefde games verschijnen plotseling op Game Pass

News
dinsdag, 05 juli 2022 om 14:00
xbox game passf1628271615
Er is geen gebrek aan games op Game Pass en het aanbod groeit alsmaar door. Meestal gaat dat gepaard met een aankondiging, maar nu is een drietal games uit het niets op de dienst verschenen. SEGA heeft verschillende Yakuza-games per direct op Game Pass gezet.
Eind vorig jaar moesten Yakuza 0, Yakuza Kiwami en Yakuza Kiwami 2 Game Pass verlaten. Maar de afwezigheid lijkt van korte duur geweest te zijn. De drie games staan nu plotseling weer op Game Pass. Aangezien deze drie games aan het begin staan van de Yakuza-tijdlijn is dit dus een geschikt moment om in te stappen.
Opvallend is dat deze terugkeer naar Game Pass niet is aangekondigd. Meestal komt Xbox aan het begin van de maand met een blogpost waarin de Game Pass games voor die maand worden onthuld. Deze moet voor deze maand nog komen, maar zal waarschijnlijk niet lang meer uitblijven.
yakuza 0f1657018339

Wat komt er behalve Yakuza naar Xbox Game Pass?

Ondanks dat er nog niet veel bekend is over het Game Pass-aanbod van de komende maand, zijn er al wat titels bekend. De grootste titels die we op dit moment weten zijn Far Cry 5 en de nieuwe game As Dusk Falls. Yakuza kunnen we daar nu dus ook onder rekenen.
Helaas verdwijnen er ook een paar titels. Voor zover nu bekend lijdt Game Pass in juli gelukkig geen enorme verliezen. Maar ook dat kan veranderen wanneer de plannen voor deze maand uit de doeken worden gedaan.