Welke games komen in ieder geval naar Game Pass in augustus?

Article
zaterdag, 16 juli 2022 om 17:00
xbox game passf1617130472
Het is pas halverwege juli maar we kunnen nu al vooruit kijken naar welke games er in augustus naar de Game Pass gaan komen. Van een aantal games is namelijk nu al bekend dat deze aan de service toegevoegd gaan worden.
Het is half juli en een deel van de nieuwe games op Game Pass moet nog uitkomen, maar voorzichtig worden toch alweer de ogen gericht op de komende maand. Welke games zullen in augustus aan de dienst worden toegevoegd? Hoewel het grootste deel van de nieuwe games nog onbekend is, weten we van een aantal games nu al dat die binnenkort op Game Pass zullen verschijnen. Wij lopen die games alvast door.

Turbo Golf Racing - 4 augustus

Golf en racing in één titel? Dat is vrij bijzonder, zeker als het niet om het merk van Duitse afkomst gaat. Turbo Golf Racing heeft wel wat weg van Rocket League, maar dan met golf in plaats van voetbal. Doel is om met je buggy en een oversized golfbal een parcours af te leggen om zo snel mogelijk je bal in het putje te krijgen.
Onderweg kom je alle bekende golf-hindernissen tegen, waaronder waterbakken, zand en bomen. Je neemt het op tegen maximaal 7 anderen die tegelijkertijd hetzelfde parcours over razen met hun eigen bal. In tegenstelling tot Rocket League is het nu dus niet meer team tegen team op een standaard speelveld, maar individueel en een langer parcours. Verder is de gameplay heel herkenbaar: de buggies kunnen nog steeds alle kanten op stuiteren en capriolen uithalen en kan je je tegenstander nog steeds dwars zitten door hun bal de andere kant op te bonjouren.
Chaos gegarandeerd vanaf 4 augustus dus!

Two Point Campus - 9 augustus

Deze game is de spirituele opvolger van Theme Hospital, de illustere game van Bullfrog en Peter Molyneux. Bullfrog is niet meer, maar gelukkig hebben we wel deze Two Point opvolger met grotendeels dezelfde ideeën en humor. Dat is ook niet zo gek, de game is gemaakt door dezelfde twee personen die ook aan de wieg stonden van Theme Hospital!
De bedoeling is dat je een ziekenhuis leidt en geschikt maakt voor het diagnosticeren en genezen van de meest bizarre ziektes. De meeste ziektes hebben zo hun eigen behandeling nodig, dus uitbreiding blijft steevast nodig. Daarnaast moet je ook je ziekenhuis schoon en je personeel tevreden houden.
De game is een groot succes gebleken en werd erg goed ontvangen. Vanaf 9 auguwstus mogen we met de opvolger Two Point Campus, aan de slag. Deze is dan meteen gratis te spelen voor Game Pass abonnees.

Midnight Fight Express - 23 augustus

Deze game is een heuse indie-game: gemaakt door slechts één persoon. Dat zie je er niet vanaf, de game oogt prachtig en lijkt heerlijk weg te spelen. De game speelt als een top-down isometrische brawler en kent behoorlijk brute finishers. Hoewel er nog niet heel veel over deze game bekend is, heeft hij zeker onze aandacht getrokken en kunnen we niet wachten om de trein uit de trailer onveilig te gaan maken. We zijn benieuwd of deze game net zo lekker speelt als het er uit ziet!

Nog meer games naar Game Pass in augustus 2022

Het zal zeker niet bij deze games blijven komende maand. In ieder geval kunnen we nog een aantal Yakuza games verwachten die eerder van de dienst gehaald waren, maar waarvan Microsoft de eerste drie in juli alweer toegevoegd heeft.
Daarnaast voelt Micosoft de hete adem van Sony in de nek, nu die met de nieuwe PS Plus flink van de toren blaast met maar liefst 17 game-toevoegingen in juli. Microsoft zal dus een duidelijk weerwoord willen hebben, iets waar wij als gamers allemaal profijt van hebben!

Populair Nieuws