Nieuwe PS Plus-abonnementen nu tijdelijk gratis

News
maandag, 18 juli 2022 om 15:45
ps plus games offlinef1654153793
PlayStation Plus is onlangs vernieuwd en heeft er twee abonnementsvormen bij: Extra en Premium. Die zijn wel duurder dan het oude PS Plus (dat nu PS Plus Essential heet), dus misschien twijfelde je nog over een abonnement. In dat geval heeft Sony nu een mooie aanbieding voor je.
Je kunt PS Plus Extra en PS Plus Premium nu namelijk helemaal gratis krijgen, zij het voor een beperkte tijd. Als je nu via de PlayStation Store een abonnement afsluit voor één van de genoemde abonnementen zijn je eerste zeven dagen namelijk helemaal gratis. Laat je je abonnement vervolgens door lopen, dan moet je gaan betalen voor de abonnementsperiode die je hebt gekozen.
Bij het afsluiten van een abonnement wordt gevraagd om betaalgegevens in te vullen, maar als je voor de eerste week voorbij is opzegt, worden er geen kosten in rekening gebracht. Zo kun je een week lang gratis profiteren van de verschillende voordelen van de nieuwe abonnementen. De aanbieding geldt niet als je op dit moment PS Plus Essential-abonnee bent.
Met PS Plus Extra heb je toegang tot een Game Pass-achtige dienst met PS4 en PS5 games. PS Plus Premium breidt dat uit naar allerlei klassieke games van eerdere PlayStation-generaties. Er is dus een hoop waar je in je gratis dagen uit kan kiezen.

Claim de PS Plus-games helemaal gratis

Met je gratis week PS Plus Extra of Premium kun je natuurlijk ook de gratis Ps Plus-games van deze maand claimen en houden. Het gaat daarbij om Crash Bandicoot 4, Man of Medan en Arcadegeddon. Ook kun je de een paar andere grote titels spelen zolang je abonnee bent, waaronder de nieuwe game Stray, Final Fantasy 7 Remake Intergrade en Marvel’s Avengers.

Populair Nieuws