Nintendo brengt binnenkort meer geliefde games naar de Switch

News
maandag, 18 juli 2022 om 17:00
Liefhebbers van klassieke games kunnen binnenkort weer genieten op de Switch. Nintendo gaat namelijk meer Nintendo 64 games brengen naar Nintendo Switch Online.
Nintendo heeft een heel lange track record van ijzersterke games en de uitgever is bovendien niet bang om oude(re) titels naar nieuwe consoles te brengen. Zo hebben alle consoles sinds de Wii een virtual console gekregen, waarmee oudere games zoals NES en SNES titels te spelen zijn.
Met de Expansion Pack voor Nintendo Switch Online heeft de nieuwe console van Nintendo nu ook toegang tot N64 games. Daar gaan er binnenkort weer een aantal van bij komen. Dat heeft de uitgever bekendgemaakt via een tweet. Recent is nog Pokémon Puzzle League uitgebracht voor Nintendo Switch Online, een game die oorspronkelijk in 2000 uitkwam.
Voor de Nintendo Switch zijn nu al een flink lijstje N64 games uitgekomen. Zo kunnen spelers onder andere genieten van The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Paper Mario, Star Fox 64 en Mario Kart 64.

Kritiek op Nintendo Switch Online

Hoewel fans al een lange tijd vragen om de toevoeging van Nintendo 64 games op de Switch, werd de Expansion Pack niet enthousiast ontvangen bij release. Veel spelers vinden de prijs van het uitbreidingspakket namelijk veel te hoog. Voor de normale versie van Nintendo Switch Online betalen spelers namelijk 19,99 euro per jaar, terwijl de Expansion Pack 39,99 euro extra kost. Het heeft zelfs gezorgd voor de Nintendo video met de meeste dislikes ooit!

Populair Nieuws