‘Nieuwe Daredevil-serie voor Disney+ gaat hard’

News
vrijdag, 20 mei 2022 om 10:30
daredevil 200525 135503f1617872848
Marvels Netflix-series zijn gestopt, maar veel kijkers willen dolgraag meer Daredevil. Het lijkt erop dat die wens in vervulling gaat. Variety meldt namelijk dat er een nieuwe Daredevil-serie in ontwikkeling is voor Disney+, waarvoor wat belangrijk personeel is gevonden.
Er zijn nu al een tijdje geruchten dat Daredevil veel te zien gaat zijn in het MCU. De held deed via een korte scène zijn intrede in het MCU in Spider-Man: No Way Home. Sindsdien heeft Marvel niets aangekondigd over waar we hem verder gaan zien, maar volgens Variety is er een serie in ontwikkeling.
De ontwikkeling van die serie zou bovendien mogelijk in een stroomversnelling raken. Er zijn namelijk een schrijver en uitvoerend producent aangenomen. Het gaat om Matt Corman en Chris Ord, beiden vooral bekend van de serie Covert Affairs.
Verdere details over de serie zijn er niet. Een cast is er nog niet, al zijn twee belangrijke rollen al vergeven. Charlie Cox en Vincent D’Onofrio (Daredevil en Kingpin) zijn beide al te zien geweest in MCU-projecten, dus het zou vreemd zijn als ze niet terug zouden komen.

Veel Marvel-series op Disney+

Hoewel de nieuwe Daredevil-serie waarschijnlijk niet heel snel al klaar is, kun je genoeg andere Marvel-series zien op Disney+. De originele Daredevil-serie staat samen met alle andere Netflix-series op het platform. Ook komen er binnenkort twee nieuwe MCU-series in de vorm van Ms. Marvel en She-Hulk: Attorney at Law.