Nieuwe Call of Duty Vanguard seizoen 2 operators zijn uitgelekt

News
maandag, 24 januari 2022 om 10:30
call of duty vanguardf1635863711
Online zijn er nieuwe foto's verschenen van operators die naar Call of Duty Vanguard en Call of Duty Warzone komen. Dit is naar buiten gekomen, nadat de grote Call of Duty Warzone seizoen 2 update is uitgesteld. Het lijkt er op dat deze operators in deze update worden toegevoegd.
Call of Duty Warzone en Call of Duty Vanguard zijn aan elkaar verbonden. Warzone is ook aangepast naar een WW2-thema met een nieuwe map. Ook nieuwe updates zijn dus aan elkaar verbonden, waaronder een grote update met nieuwe operators.

Call of Duty update uitgesteld

De update die nu dus is uitgesteld moet seizoen twee inluiden van Call of Duty Vanguard en Warzone. Hiervoor zouden dus de drie nieuwe operators naar de game komen, dat blijkt uit een nieuwe leak. Hoe de operators uiteindelijk naar de game komen wordt volgende maand bekend. De update is namelijk verplaatst naar 14 februari.
Het is niet vreemd dat ervoor is gekozen om de seizoen 2 update uit te stellen. De Call of Duty games hebben momenteel namelijk last van een hoop bugs. Activision Blizzard kwam zelfs met verklaring waarin de problemen werden erkent.
Een nieuwe update toevoegen zou juist voor veel meer bugs kunnen zorgen. Het is dus beter om eerst de bestaande bugs op te lossen en daarna pas weer een grote update toe te voegen.

Populair Nieuws