Activision erkent Call of Duty Warzone en Vanguard problemen

News
dinsdag, 18 januari 2022 om 11:30
call of duty vanguardf1636115508
De afgelopen tijd worden Call of Duty Warzone en Call of Duty Vanguard geteisterd door bugs. Dit zorgt voor onvrede bij spelers. Activision erkent nu de problemen en is met een lang statement gekomen op Twitter.
In het bericht aan de spelers staat dat het team achter de game op de hoogte is van de vele klachten die er zijn over bugs in beide games. In het bericht staat dat er hard wordt gewerkt om in Call of Duty Warzone en Vanguard zo snel mogelijk nieuwe updates toe te voegen, maar dit dus wel veel tijd in beslag neemt.

Wat gaan de ontwikkelaars van de game doen tegen de problemen?

In het bericht wordt niet gezegd dat Activision van plan is om iets te veranderen om alle problemen sneller op te lossen. Het bericht is bedoeld om spelers te laten weten dat de ontwikkelaars er wel serieus mee bezig zijn.
In tweets onder het bericht zijn ook foto's geplaatst waarop te zien is wat er de afgelopen tijd al allemaal is toegevoegd aan de games en waar nog aan gewerkt wordt. Dit geeft dus een goed beeld van welke bugs hopelijk binnenkort uit de games zullen verdwijnen.
Er wordt dus hard gewerkt om de problemen van de games op te lossen. Er wordt in het bericht ook gezegd dat het geven van feedback belangrijk is en dat de ontwikkelaars zo weten wat er opgelost moet worden. Hopelijk zullen de problemen dus binnenkort zijn opgelost en zal de game voor iedereen normaal speelbaar zijn.