Aankondiging Call of Duty 2021 laat langer op zich wachten dan normaal

News
maandag, 26 april 2021 om 10:00
call of duty ww2f1617103847
Veel fans kijken uit naar de nieuwe Call of Duty die in 2021 uitkomt, maar we moeten geduld hebben voor de officiële aankondiging. Rob Kostich, de baas van de franchise, laat weten dat die later komt dan gebruikelijk.
Ondanks dat er al talloze delen in de Call of Duty franchise zijn verschenen, kijken fans nog elk jaar smachtend uit naar het volgende deel in de serie. Er zijn een aantal geruchten waar Call of Duty 2021 over zal gaan, maar er is nog niks officieel bekendgemaakt door Activision.
Dat zal voorlopig ook niet gaan gebeuren. In een interview met VentureBeat geeft Rob Kostich, directeur Activision en baas van de Call of Duty franchise, aan dat de aankondiging later zal komen dan we gewend zijn.

Integratie met Call of Duty Warzone

De aankondiging van de nieuwe Call of Duty zal samenvallen met een aantal nieuwe elementen in Warzone. Vorig jaar deed Activision dat met Call of Duty Black Ops Cold War en spelers kunnen dat dus opnieuw verwachten met het nieuwe deel. Volgens Kostich willen ze spelers de nieuwe game laten ontdekken terwijl ze spelen.
Volgens verschillende bronnen zal de nieuwe Call of Duty zich gaan afspelen tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar deze keer wel een alternatieve versie. De gebeurtenissen in de game zouden namelijk naar verluidt afspelen in de jaren 50.