Waarom de KNVB Oranje App handig is voor het EK 2021

  Het EK 2020 gaat nu toch echt bijna van start in 2021. Een jaar later dan oorspronkelijk gepland misschien, maar de Oranjekoorts is door heel Nederland inmiddels wel voelbaar. Met de KNVB Oranje App kun je het EK 2021 (ja, we houden gewoon het jaar aan) handig nog leuker maken.

  Na een afwezigheid van zeven jaar op het wereldtoneel is het Nederlands elftal in 2021 dan eindelijk weer terug op een internationaal voetbaltoernooi. Het EK wordt een jaar later dan gepland weer gespeeld in allerlei verschillende landen om het 60-jarig bestaan te vieren. Als je ons Oranje echt goed wil aanmoedigen of op andere manieren het EK goed wil beleven, loont het misschien alleen wel om de KNVB Oranje App te downloaden. Wij leggen je uit waarom.

  EK 2021 Poule

  Een EK poule maken is voor velen een traditie, al helemaal als Oranje ook meedoet. Met de KNVB Oranje App kun je dit ook gemakkelijk doen en maak je ook nog eens kans op extra prijzen. De app is lekker overzichtelijk en handig in gebruik, waardoor je poule ook gemakkelijk aangemaakt kan worden.

  Vaak gebruiken mensen andere websites, maar doordat er zoveel zijn om uit te kiezen verdwaal je soms wel eens in de zee van keuze. Met de app van de KNVB staat alles gemakkelijk en overzichtelijk en kun je dus ook nog eens kans maken op extra prijzen. Zo’n buitenkansje kun je eigenlijk niet laten liggen.

  Op de hoogte

  Via de KNVB Oranje App blijf je daarnaast ook nog eens goed op de hoogte van alles rondom het EK. Dat niet alleen, want ook wanneer het EK voorbij is blijf je op de hoogte van alle updates rondom het Nederlands elftal, zowel mannelijk als vrouwelijk. De app dient namelijk ook als nieuwsupdate.

  De redactie van de KNVB verzamelt naast nieuws ook toffe feitjes over de wedstrijden die het Nederlands elftal speelt. Voor iedere EK-wedstrijd van Oranje zal dit waarschijnlijk niet anders zijn. Interviews na de wedstrijden kun je er uiteraard ook vinden.

  Fanzone

  Als laatste is er ook nog de Fanzone van de KNVB Oranje App. Hierin vind je onder andere hoe je de EK Poule moet aanmaken, maar dat is lang niet het enige wat er in de Fanzone zit. Zo heeft de KNVB ook nog wat andere toffe verrassingen in petto.

  Zo kun je een argumented reality-functie gebruiken waarmee je het Nederlands elftal de woonkamer in haalt. Via je telefoon kun je een virtuele Memphis Depay door de woonkamer laten dansen. Het digitale figuurtje doet als het ware alsof Memphis gescoord heeft na, wat een bijzonder leuk tijdverdrijf is tussen de wedstrijden door.

  Is het nou het EK 2020 of 2021?

  Afsluitend willen we toch nog even die gekke vraag beantwoorden. Er is namelijk toch wat onduidelijkheid over hoe het EK nou officieel door het leven gaat dit jaar. Door het uitstel van een jaar is alles wat vreemd, maar officieel draagt is de naam van het Europees Kampioenschap nog steeds Euro 2020. Toch noemen velen het gewoon het EK 2021 en daar ziet ondergetekende eigenlijk geen probleem in.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.