Omar Sy: 'Lupin is geen spelletje meer'

News
woensdag, 17 maart 2021 om 9:00
rsz al 101 unit 02663f1623402604
Het tweede seizoen van Lupin is in de maak voor Netflix en borduurt verder op het speelse eerste seizoen. Omar Sy vertelt in een interview nu dat het seizoen een stuk serieuzer wordt.
Sy meldde dit in gesprek met The Hollywood Reporter. In het interview met de acteur vertelde hij een heel klein beetje over wat we van Lupin seizoen 2 mogen verwachten. Hij liet niet veel los, maar vertelde alleen dat het 'dit keer geen spelletje meer is'. Dat belooft wat voor Lupin seizoen 2 dat binnenkort naar Netflix komt.
Verder liet Sy zich uit over de opnames tijdens de lockdowns en de vreemde tijd waarin we leven. Volgens hem was het een vreemde gewaarwording om met maskers te moeten werken, maar zitten er ook voordelen aan de mondmaskers voor de acteur. Hij kan nu bijvoorbeeld over straat zonder herkend te worden.

Lupin seizoen 2 pikt de draad direct na seizoen 1 op

Het nieuwe seizoen van Lupin kreeg onlangs een trailer. Lupin seizoen 1 eindigde met een flinke cliffhanger, waarna seizoen 2 de draad oppikt. Voor het personage van Sy wordt alles ineens een stuk intenser, waardoor hij zijn strategie flink moet aanpassen. Wij verwachten dan ook flink wat actie in het kat- en muisspel dat de serie ons de komende tijd gaat brengen.